5 september 2016

 

                                                  

Lijstjes overbodig met mobiele voorraad app van Autodata

Overzicht houden op een voorraad van soms honderden auto’s kan stressvol zijn. Staat alles op internet? Zijn advertenties compleet? Zo maar wat vragen die naar voren komen bij het rondje showroom. Inkopers en verkoopleiders hebben er hun handen vol aan. 


De nieuwe app voor Wheelerdelta maakt een einde aan lijstjes en toont mobiel precies hoe het ervoor staat.


Voorraad in je broekzak

Onderweg, op een veiling of in vergadering, het zijn momenten waarop je over actuele voorraadinformatie moet kunnen beschikken om juiste beslissingen te nemen. De app geeft deze vrijheid en toont belangrijke indicatoren zoals stadagen, alerts en andere prestaties. Ook over de verkochte voorraad. Gebruikers kunnen zelfs per auto inzoomen op specifieke details, zoals aantal foto’s, prijswijzigingen en aantal keer bekeken.


Mobiel advertenties bijwerken

Auto’s die direct aandacht nodig hebben kunnen vanuit de app worden bijgewerkt. En voorraad die nog niet online staat kan op afstand worden gepubliceerd. Een nieuwe prijs of opmerking toevoegen? De app plaatst wijzigingen automatisch door naar alle websites waar de auto staat geadverteerd. Ook opties aanpassen of een extra foto toevoegen kan mobiel. Met één vinger kan een auto zelfs op verkocht worden gezet, zodat de advertentie niet meer online staat.

Over de voorraad App en Wheelerdelta

De nieuwe voorraad app is gratis beschikbaar voor IOS en Android en laat Wheelerdelta gebruikers hun eigen voorraad mobiel beheren en muteren. Wheelerdelta is het meest complete en moderne voorraadbeheer en adverteerpakket voor de autobranche.


 

Meer nieuws...